Inviație înscriere la e-cursuri și webinare prestate de Școala Națională de Grefieri din România

Stimați grefieri, colaboratori și formatori INJ!

Școala Națională de Grefieri din România (ȘNG) Vă oferă posibilitatea de a participa la următoarele webinare și e-cursuri prestate pe platforma de instruire la distanță a ȘNG.

Webinare:

  • Gestionarea stresului (data desfășurării 17.09.2020, intervalul orar 14.00-15.30);
  • Dezvoltarea rezilienței la situațiile conflictuale și la critică în contextul profesional; exersarea unor modalități alternative de soluționare a conflictelor (data desfășurării 28.10.2020, intervalul orar 14.00-15.30);
  • Inteligența emoțională și comunicarea eficientă (data desfășurării 5.11.2020, intervalul orar 14.00-15.30).

Pentru participare la webinar este nevoie de acces la internet, urmând ca, după înscriere, cursanții să primească instructiunile necesare din partea ȘNG.

E-cursuri:

Puteți afla mai multe informații în Catalogul webinarelor și al cursurilor eLearning din perioada iunie-noiembrie 2020 a ȘNG.

Pentu a beneficia de oferta ȘNG trebuie să parcurgeți următorii pași:

1. Completați chestionarul electronic până la DATA-LIMITĂ 23.08.2020 (este posibilă înscrierea la mai multe activități de formare la distanță).

2. Accesați noua Platforma de e-Learning disponibilă la adresa: http://formareonline.grefieri.ro.

3. Înainte de a crea contul pe platformă, familiarizați-Vă cu aceasta prin accesarea secțiunii „Biblioteca virtuală” din pagina principală, unde sunt disponibile spre vizualizare două tutoriale video „Prezentare generală a platformei” și „Modalitatea de creare a contului”.

4. Creați sau restabiliți contul (în cazul în care posedați deja un cont pe Platforma ȘNG). Utilizatorii platformei trebuie să își creeze conturi cu adresele de e-mail de serviciu.

5. Accesați și promovați e-cursul PÂNĂ LA DATA  de 16.11.2020 sau așteptați informații adiționale privind participarea la webinar.