Stimați grefieri, colaboratori și formatori INJ!Școala Națională de Grefieri din România (ȘNG) Vă oferă posibilitatea de a participa la următoarele webinare și e-cursuri prestate pe platforma de instruire la distanță a ȘNG.
eLearning se referă la utilizarea noilor tehnologii și a internetului pentru a oferi o gamă largă de soluții tehnice configurate pentru a servi strategiilor pedagogice de formare.Soluția de elearning, pe care INJ o pune la dispoziția beneficiarilor INJ, este platforma de învățare ILIAS pe care formatorii noștri au dezvoltat diverse eCursuri.

Caută cursuri e-learning

Cursuri e-learning

Ultimile articole de blog

Stimați formatori, am creat pentru Dvs o rubrică de resurse pentru a Vă susține în procesul didactic. Secțiunea „Resurse pentru formatori” este disponibilă pe ILIAS și conține două subrubrici - „Materiale pentru formatori” și „Proceduri pentru formatori”. În mapa cu materiale puteți accesa prezentările de la seminarele de formare a formatorilor în utilizarea tehnologiilor informaționale și a Platformei ILIAS. 

Vă invităm să parcurgeți acest curs electronic, menit să ofere cunoștințe și abilitățile necesare pentru  gestiona disciplina Dvs din cadrul instruirii inițiale promoția 2018-2020.
Instruirea se finalizează cu crearea propriului dosar (folder) ce conține cursul/disciplina Dvs,  pe Platforma ILIAS pe care îl veți utiliza în cadrul formării. În urma parcurgerii acestui curs și veţi obşine abilităţi de:

  • gestionarea dosarului (introducere/ștergere a fișierelor (audio, video, imagini, pdf, doc, xml) din mapa „Materiale de curs”);
  • crearea și moderarea forumului disciplinei/cursului;
  • trimiterea și recepționarea mail-urilor interne și externe;
  • crearea testelor: introducerea diferitor tipuri de întrebări...

Insturirea la distanță oferă un șir de beneficii și noi oportunități pe care puteți să le încercați oricînd și oriunde:

- Accesibilitatea - pentru a beneficia de cursul deinstruire e nevoie doar de un computer şiconexiune internet;

- Costurile reduse – instruirea la distanţă permite economisirea mijloacelor financiare atât ale Dvs. cât şi ale instituţiei pe care o reprezentaţi;

- Lipsa necesităţii de a Vă deplasa la Centrul deinstruire pentru a participa fizic la activitatea instructivă;

- Comoditatea gestionării timpului. Dvs. decideţi când şi cât timp vă instruiţi;

- Toate materialele cursului de instruire ladistanţă le puteţi avea mereu la îndemână,descărcându-le pe computerul Dvs. Puteţiori când accesa...

Vezi toate știrile

Vezi toate știrile