Stimați beneficiari ai INJ! Vă invităm să participați la cursul Urmărirea Penală și Convenția Europeană a Drepturilor Omului, elaborat de către HELP CoE și preluat pe Platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.

Caută cursuri e-learning

Cursuri e-learning

Ultimile articole de blog

Stimați beneficiari ai INJ,

Vă invităm să participați la cursul de instruire la distanță ”Justiția în interesul copilului”, prestat pe Platforma HELP al Consiliului Europei.

Ore de instruire: ...

Stimaţi beneficiari ai INJ,

Vă anunțăm că INJ  Vă oferă posibilitatea de a participa la un curs e-learning pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.

Denumirea cursului: „Protecția drepturilor migranților în Republica Moldova: Dispoziții legale”.

Ore de instruire: 8 ore.

Participanţi: 25 de judecători, procurori, consultanți ai procurorului, grefieri, asistenți și alți colaboratori din curte 

Perioada de înscriere la curs: 01.02.2019-10.02.2019...

Stimați formatori, am creat pentru Dvs o rubrică de resurse pentru a Vă susține în procesul didactic. Secțiunea „Resurse pentru formatori” este disponibilă pe ILIAS și conține două subrubrici - „Materiale pentru formatori” și „Proceduri pentru formatori”. În mapa cu materiale puteți accesa prezentările de la seminarele de formare a formatorilor în utilizarea tehnologiilor informaționale și a Platformei ILIAS. 

Vezi toate știrile

Vezi toate știrile