Vă invităm să participați la cursul Urmărirea Penală și Curtea Europeană a Drepturilor Omului, elaborat de către HELP CoE și preluat pe Platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.
Acest curs face parte dintr-un program de instruire la distanţă destinat judecătorilor, procurorilor, altor profesioniști din sectorul justiției și persoanelor interesate  de drepturile migranților. Conceptul cursului a fost determinat şi de necesitatea completării contextului juridic cu informații din domeniul migrației, în mod particular privind  cele reglementarea statutului juridic al străinilor și protecția drepturilor migranților în Republica Moldova. 
Vă anunțăm că INJ  Vă oferă posibilitatea de a participa la un curs e-learning pe platforma de instruire la distanță ILIAS a INJ.

Caută cursuri e-learning

Cursuri e-learning

Ultimile articole de blog

Stimați formatori, am creat pentru Dvs o rubrică de resurse pentru a Vă susține în procesul didactic. Secțiunea „Resurse pentru formatori” este disponibilă pe ILIAS și conține două subrubrici - „Cursuri pentru formatori” și „Proceduri pentru formatori”.

Vă invităm să parcurgeți acest curs electronic, menit să ofere cunoștințe și abilitățile necesare pentru  gestiona disciplina Dvs din cadrul instruirii inițiale promoția 2018-2020.
Instruirea se finalizează cu crearea propriului dosar (folder) ce conține cursul/disciplina Dvs,  pe Platforma ILIAS pe care îl veți utiliza în cadrul formării. În urma parcurgerii acestui curs și veţi obşine abilităţi de:

  • gestionarea dosarului (introducere/ștergere a fișierelor (audio, video, imagini, pdf, doc, xml) din mapa „Materiale de curs”);
  • crearea și moderarea forumului disciplinei/cursului;
  • trimiterea și recepționarea mail-urilor interne și externe;
  • crearea testelor: introducerea diferitor tipuri de întrebări...

Insturirea la distanță oferă un șir de beneficii și noi oportunități pe care puteți să le încercați oricînd și oriunde:

Vezi toate știrile

Vezi toate știrile