Stimați beneficiari ai INJ, Vă invităm să vă înscrieți la cursul electronic „Instrumente CEPEJ - Indicatorii de Performanță PIGD”, prestat pe Platforma ILIAS a INJ.
Stimați beneficiari ai INJ, Vă invităm să vă înscrieți la cursul electronic „Raționamentul Judiciar și Drepturile Omului”, prestat pe Platforma HELP a CoE.

Caută cursuri e-learning

Cursuri e-learning

Ultimile articole de blog

Stimați formatori, am creat pentru Dvs o rubrică de resurse pentru a Vă susține în procesul didactic. Secțiunea „Resurse pentru formatori” este disponibilă pe ILIAS și conține două subrubrici - „Materiale pentru formatori” și „Proceduri pentru formatori”. În mapa cu materiale puteți accesa prezentările de la seminarele de formare a formatorilor în utilizarea tehnologiilor informaționale și a Platformei ILIAS. 

Insturirea la distanță oferă un șir de beneficii și noi oportunități pe care puteți să le încercați oricînd și oriunde:

- Accesibilitatea - pentru a beneficia de cursul deinstruire e nevoie doar de un computer şiconexiune internet;

- Costurile reduse – instruirea la distanţă permite economisirea mijloacelor financiare atât ale Dvs. cât şi ale instituţiei pe care o reprezentaţi;

- Lipsa necesităţii de a Vă deplasa la Centrul deinstruire pentru a participa fizic la activitatea instructivă;

- Comoditatea gestionării timpului. Dvs. decideţi când şi cât timp vă instruiţi;

- Toate materialele cursului de instruire ladistanţă le puteţi avea mereu la îndemână,descărcându-le pe computerul Dvs. Puteţiori când accesa...

Vezi toate știrile

Vezi toate știrile